در طرح شهید سردار سلیمانی صورت گرفته است:

انجام بیش از چهار هزار بازرسی توسط تیم نظارتی دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۰/۲۷ ۰۹:۳۶ | تعداد بازدید: 87

رئیس اداره سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه از انجام بیش از چهار هزار بازرسی توسط تیم نظارتی در جمعیت تحت پوشش این دانشگاه خبر داد.

مهندس مهدی سعیدی بیان‌کرد: بدنبال اجرای "طرح شهید سردار سلیمانی" و تشکیل 50 تیم متشکل از کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای، کارشناسان فرمانداری، ادارات اماکن، محیط زیست، صمت، غله، اتاق اصناف، نیروهای داوطلب هلال‌احمر و بسیج، دفاتر خدمات سلامت (بخش خصوصی)، خانه کارگر و نیروهای مردم نهاد دارای تفاهم‌نامه، بازرسی‌ها از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، ادارات و اصناف آغاز شد.

وی در تشریح این خبر گفت: تا صبح امروز تعداد چهار هزار و 526 بازرسی توسط کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه صورت گرفته است که بدنبال این بازدید‌ها 493 مورد اخطار و 23 مورد پلمب داشته‌ایم.

مهندس سعیدی در پایان ضمن اشاره به انجام 383 مورد گند‌زدایی و ضدعفونی منازل از آغاز اجرای طرح تا صبح امروز تصریح‌کرد: امیدواریم با مشارکت مردم و دوری از ساده‌انگاری بیماری کرونا بتوانیم در قطع زنجیره انتقال این بیماری گام برداریم.