همزمان با آغاز دهه کرامت صورت گرفت:

انجام ۶۰ ویزیت تخصصی داخلی و دندان‌پزشکی در روستای دافی بخش کدکن تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۳/۲۳ ۰۹:۱۵ | تعداد بازدید: 188

مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: همزمان با آغاز دهه کرامت، اردوی جهادی شهید حججی کانون جهادگران سلامت دانشگاه برگزار و 60 ویزیت تخصصی داخلی و دندان‌پزشکی در روستای دافی بخش کدکن انجام شد.

سید حمید حسینی اردوهای جهادی را فرصتی برای خودسازی و ارتقاء اعتماد به نفس و خودباوری و اتکال به خداوند متعال برای دانشجویان و ایجاد امید در روستاها و افزایش مشارکت مردمی در رعایت نکات بهداشتی و ارتقاء سلامت و همچنین شناخت ارزش‌های اصیل اسلامی دانست.

وی تصریح کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در این اردوی یک روزه خدمات بهداشتی، آموزشی، فرهنگی و درمانی شامل: پایش فشار و قند خون، گرفتن نوارقلب، آموزش مراجعه کنندگان توسط دانشجویان در زمینه بیماری کرونا و بیماری‌های غیر واگیر شایع و 60 ویزیت تخصصی به مردم ارائه شد.

وی افزود: کانون جهادگران سلامت زیر نظر ستاد اردوهای جهادی با همکاری اداره تعالی فرهنگی و فعالیت‌های فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه این طرح را به مدت 6 ماه در روستاهای محروم برگزار خواهند کرد.

برچسب های خبر