مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه خبرداد:

انسولین موردنیاز بیماران دیابتی از طریق معاونت غذا و دارو تامین و توزیع خواهد شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۹/۰۸ ۰۷:۴۷ | تعداد بازدید: 159

مدیر غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت :از زمان شیوع بیماری کووید19، خوشبختانه در شهرستان با کمبود دارو مواجه نشده‌ایم و در حال حاضر نیز تمامی تمهیدات لازم برای تامین داروهای موردنیاز بیماران اندیشیده شده است.

دکتر سیدجواد حسینی با اشاره به کمبود یک نوع از انسولین قلمی در سطح کشور بیان کرد:بیماران دیابتی نگران تامین انسولین موردنیاز خود نباشند و برای دریافت انواع انسولین با رعایت نوبت می توانند به معاونت غذا و دارو دانشگاه (واقع در خیابان شهید مدرس) مراجعه نمایند.

وی در پایان از همشهریان خواست هر گونه کمبود ویا شکایت دارویی را با سامانه 190 و یا تلفن تماس 52313070 داخلی 115 (کارشناسان داروی این معاونت) در میان بگذارند.