در راستای توسعه‌ی زیرساخت‌های سلامت منطقه :

انعقاد تفاهم نامه احداث بخش براکی تراپی مرکز انکولوژی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۶/۱۶ ۱۲:۳۵ | تعداد بازدید: 162

به گزارش روابط عمومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از انعقاد تفاهم نامه ،مبنی بر احداث  بخش براکی تراپی مرکز انکولوژی تربت حیدریه با زیر بنای 60 مترمربع و در زمینی به مساحت 1500 متر مربع در محل بیمارستان امام حسین(ع) تربت حیدریه خبرداد.

دکتر سعیدرضا قنبری زاده  در خصوص جزئیات مفاد تفاهم نامه تشریح کرد: هزینه احداث ساختمان پروژه مبلغ دو میلیارد ریال برآورد شده است که به میزان 50 درصد در تعهد نیکوکار محترم" رسول دهقان نیری" میباشد و بقیه ازمحل اعتبارات عمرانی دانشگاه علوم پزشکی تامین و پرداخت میگردد.

وی  بیان داشت: بدون شک مشارکت مردمی و حضور فعال خیرین در حوزه سلامت منجر به تسریع توسعه زیرساخت‌های سلامت منطقه می‌شود و می‌توانیم شاهد افق‌های روشنی در این حوزه باشیم و گام‌های موثرتری در مسیر ارتقاء سلامت برداریم.

دکتر قنبری زاده ضمن قدردانی از تمام خیرینی که در این حوزه فعالیت دارند خاطر نشان کرد: امید است این فرهنگ حسنه به عنوان الگو در جامعه نهادینه شود و بتوانیم از حداکثر ظرفیت این عزیزان در جهت رفع نیازهای موجود، استفاده نمائیم.