انعقاد قرارداد تفاهم نامه دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با بانک رفاه کارگران

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۶/۲۳ ۱۲:۴۷ | تعداد بازدید: 905

به گزارش روابط عمومی،در نشستی که با حضور بهمن آرمان ، رئیس امور شعب  بانک رفاه کارگران ،ریاست واعضای هیئت رئیسه دانشگاه برگزار شد،تفاهم نامه همکاری این دانشگاه با بانک رفاه کارگران بمنظور همکاری در راستای توسعه خدمات سلامت به جامعه منعقد شد.

رئیس امور شعب بانک رفاه کارگران ،در بخشی از سخنان خود با اشاره به اهمیت موضوع سلامت جامعه و نقش خدمتگذاران به نظام سلامت گفت : تمام تلاش ما این است که در قالب همکاری مشترک بتوانیم گامی هرچند کوچک در مسیر توسعه سلامت و همکاری با دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برداریم.وی افزود : این بانک در گام اول متعهد به احداث پایگاه اورژانس شهری شهرک ولیعصر (عج) در صورت تامین زمین مناسب از سوی دانشگاه شده است.

دکتر سعیدرضا قنبری زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه نیز عنوان داشت: تلاش میکنیم در راستای ارتقاء خدمات و گسترش زیر ساخت ها و همچنین توسعه مسائل رفاهی پرسنل گام برداریم و این تفاهم نامه بمنظور همکاری در زمینه های یاد شده منعقد گردید.