اهدای مبلغ 300 میلیون ریال توسط نیکوکار تربتی بابت خرید تجهیزات فردی پرستاران مدافع سلامت

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۱/۰۲ ۱۲:۱۰ | تعداد بازدید: 309

محمود جهانشری، یکی از خیرین حوزه سلامت که خود نیز کارمند بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه می باشد مبلغ 300 میلیون ریال بابت خرید تجهیزات حفاظت فردی پرستاران خط مقدم مقابله با کرونا اهداء نمود. ایشان در گفتگویی با روابط عمومی دانشگاه عنوان داشت: پرستاران غیرتمند شهرم همچون تمامی مدافعان سلامت کشور مجاهدانه در خط مقدم دفاع از سلامت مردم و با تمام وجود ایستاده اند و من به عنوان یک ایرانی برخود وظیفه میدانم تا به هرشکل ممکن به این عزیزان کمک کنم. وی در ادامه گفت: اگرچه افتخار حضور در این سنگر مقدس را ندارم اما هرگونه کمکی که در توان داشته باشم تقدیم این عزیزان خواهم کرد و ضمن آرزوی سلامتی برای تمام ملت ایران از دیگر نیکوکاران عزیز می خواهم تا همچون همیشه در مسیر توسعه خدمت به سلامت جامعه در این برهه حساس نیز مشارکت داشته باشند.