معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه:

اولویت نخست تامین پزشک متخصص و ارتقاء سلامت مردم مه ولات است

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۵/۲۰ ۱۳:۲۶ | تعداد بازدید: 305

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرستان تربت حیدریه گفت: اولویت نخست در دانشگاه تامین پزشک متخصص در راستای ارتقای سلامت مردم مه ولات است.

دکتر علی ایزدی در بازدید از بخش های مختلف بیمارستان امام رضا(ع) مه ولات گفت:افزایش رضایتمندی پزشکان متخصص ؛ارتقاء سلامت مردم و در پی آن رضایت مردم اهدافی است که ما باید برای محقق شدن آنها تلاش کنیم.

وی تصریح کرد:با وجود پیشرفت های مطلوب در حوزه بهداشت و درمان، هنوز هم در خصوص تعداد پزشکان متخصص مشکلاتی وجود دارد که انتظار می رود بزودی با جذب پزشکان متخصص به این دانشگاه؛مشکلات این حوزه  تا حدودی رفع گردد.

وی ضمن تجلیل از کمک های خیرین سلامت شهرستان مه ولات که بازویی توانمند برای دو شهرستان مه ولات و تربت حیدریه هستند از خيرين گرانقدر این شهرستان خواستار شد؛ اين حوزه درمانی  را در ارائه خدمات مطلوب و بهينه به مردم شهرستان كمک كنند.

شهرستان مه‌ولات دارای یک بیمارستان دولتی، چهار پایگاه اورژانس ۱۱۵، ۶ مرکز خدمات جامع سلامت، ۲۴ خانه بهداشت و سه پایگاه بهداشتی است که خدمات مختلف بهداشتی درمانی  به مردم ارایه می‌دهند.

فیض آباد، مرکز شهرستان 50 هزار نفری مه ولات در 55 کیلومتری شهرستان تربت حیدریه و 207 کیلومتری مشهد مقدس قرار دارد.