به مناسبت روز جهانی تخم مرغ و روز جهانی غذا

اولین جشنواره تخم مرغ های رنگی برگزار شد.

تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۷/۲۵ ۱۲:۰۰ | تعداد بازدید: 216

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه، اولین جشنواره تخم مرغ های رنگی به همت کارگروه توسعه علوم تغذیه و بسته دانش هنر و سلامت و با مشارکت معاونت های غذا و دارو و دانشجویی فرهنگی درسلف مرکزی علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد.

دکتر محمد علی فهمیده کار مسئوا بسته توسعه علوم تغذیه هدف از این جشنواره را ضمن آشنایی دانشجویان با فواید تخم مرغ با خلق آثار هنری به روش یکی از رسوم بومی ایران در  جهت ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان و کارمندان عنوان کرد.

همچنین فریبا مهاجر دبیر این کارگروه از اهمیت غذایی تخم مرغ سخن گفت و تصریح کرد: هر تخم مرغ با دارا بودن 70 تا 76 کالری  میباشد و  میزان پروتئین که هم در سفیده و هم در زرده موجود است ،95 درصد قابل جذب می باشد که منبع غذایی مناسبی برای کودکان در سن رشد و مادران باردار می باشد.

مهاجر در ادامه افزود: تخم مرغ علاوه بر پؤوتئین  منبع مواد معدنی و هممه ویتامین ها به جر ویتامین c  می باشد و تاکیدکرد سه عدد تخم مرغ در هفته از الزامات سبد غذایی هر خانواده است.

در پایان این جشنواره با حضور مسئولین بسته های طرح تحول آموزش و نوآوری در علوم پزشکی از برگزیدگان با هدایایی تقدیر شد.

برچسب های خبر

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.