اولین جلسه اساتید گروه های آموزشی دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد

کد مطلب: ۲۳۳۲ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۱۱/۲۳ ۱۴:۲۲ | تعداد بازدید: 196
اولین جلسه  اساتید گروه های آموزشی دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه؛ همزمان با شروع نیمسال دوم تحصیلی 96-97 اولین جلسه گروه های آموزشی دانشکده پرستاری و مامایی با حضور کلیه مربیان و اساتید دانشکده پرستاری و مامایی در محل سالن جلسات این دانشکده با هدف ارتقاء سطح آموزش دانشجویان بویژه آموزش بالینی آنان برگزار گردید.

در این جلسه دکتر حسین رنجبر رئیس دانشکده پرستاری و مامایی ضمن تشکر از زحمات اساتید گرامی در آموزش دانشجویان دانشکده در طول ترم گذشته بر ارتقاء سطح آموزش دانشجویان و حسن اجرای برنامه آموزشی (Curriculum) دوره کارشناسی دانشجویان پرستاری، مامایی و اتاق عمل تاکید نمود.

همچنین در این جلسه راهکارهای توسعه آموزش در دانشکده و مشکلات موجود توسط اعضای هیئت علمی مورد بحث و تبادل نظر قرارگرفت و مقرر گردید به منظور نیل با اهداف پیشگفت کارگاههای مورد نیاز اساتید از سوی دفتر توسعه آموزش دانشکده پرستاری و مامایی (EDO) توسط خانم معصومیان در طول ترم جاری برنامه ریزی و به اجرا گذاشته شود.

برچسب های خبر