عضو هیات علمی گروه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

ایدز دیگر یک بیماری ترسناک نیست

کد مطلب: ۲۹۸۹ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۹/۱۲ ۱۲:۲۳ | تعداد بازدید: 118

عضو هیات علمی گروه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بیان کرد : ايدز يك بيماري واحد نيست بلكه مجموعه اي از حالات و علایم است كه وقتي سيستم ايمني بدن به وسيله ویروسی به نام اچ آي وي آسيب مي بيند به وجود مي آيد و با توجه به اینکه سازمان بهداشت جهانی شعار امسال را «سلامتی حقی برای همه با اطلاع رسانی، پیشگیری، تشخیص زودهنگام،درمان وحمایت از مبتلایان به HIV »  انتخاب کرده است.،همه مردم باید بدانند که HIV یک عفونت ویروسی مزمن است که اگر زود تشخیص داده شود، با شروع درمان و رعایت اصول بهداشتی به تدریج میزان عفونت زایی آن کم و بعد از مدتی قطع می شود.

به گزارش روابط عمومی  زهره زاده احمد گفت : با پیشرفت هایی که در تشخیص و درمان ایدز به دست آمده، بیماری ایدز دیگر به هیچ وجه یک بیماری ترسناک نیست، بلکه یک بیماری کاملا قابل کنترل است، حتی افراد مبتلا به فاز پیشرفته بیماری ایدز نیز اگر تشخیص داده شوند، هر چند دیر هم شده باشد، با مصرف دارو می توانند تعداد ویروس را در بدنشان کم کنند تا حدی که دیگر خطری زندگی آنها را تهدید نکند و دیگر ناقل ویروس نباشند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تاکید کرد: هر فردي در هر گروه سني مي تواند به اچ آي وي مبتلا شود و در نهايت علايم و نشانه هاي بيماري را بروز دهد هرچند طبيعتاً راه ابتلا در يك نوزاد با يك نوجوان متفاوت است  و مهم این است که افراد با مراجعه به مراکز بهداشتی و تشخیصی از وضعیت خود مطلع شوند و اگر مبتلا بودند، هر چه زودتر درمان و مشاوره را شروع کنند، چراکه هر چقدرتشخیص این بیماری در مراحل اولیه و ابتدایی صورت گیرد، درمان زودتر جواب می دهد، در صورتی که تعداد ویروس در بدن افراد مبتلا به زیر هزار در یک سی سی برسد، فرد دیگر ناقل ویروس نخواهد بود .

برچسب های خبر