بازدید تیم ارزیاب رشتۀ پزشکی کلان منطقۀ 9 کشور از دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۰/۲۲ ۱۴:۱۰ | تعداد بازدید: 359

اعضای تیم ارزیاب رشتۀ پزشکی در کلان منطقۀ 9 کشور با حضور در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به بررسی توانمندی‌ها و زیرساخت‌های این دانشگاه در راستای راه‌اندازی رشتۀ پزشکی عمومی پرداختند.

معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در خصوص تیم ارزیاب در این دانشگاه گفت: راه‌اندازی رشتۀ پزشکی عمومی یکی از اهداف مهم دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در سند چشم‌انداز توسعۀ سلامت منطقه است و پس از پیگیری‌های مسئولان دانشگاه و شهرستان در سطح وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعضای تیم ارزیاب کلان منطقه 9 کشور جهت بررسی توانمندی‌ها و زیرساخت‌ها از مراکز آموزشی و درمانی تحت پوشش دانشگاه بازدید به‌عمل آوردند.

دکتر محمدرضا رضایی‌منش با اشاره به این‌که راه‌اندازی رشتۀ پزشکی یک گام بلند در جهت رشد دانشگاه خواهد بود افزود: تلاش داریم با اخذ موافقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش‌پزشکی رشتۀ پزشکی عمومی را در مجموعۀ تحت پوشش دانشگاه فعال نماییم تا شاهد ارتقای خدمات سلامت و تربیت نیروهای توانمند در جهت خدمت‌رسانی به مردم شریف منطقه باشیم.

برچسب های خبر