بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از پروژه های در دست احداث مه ولات

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۴/۰۹ ۰۹:۱۷ | تعداد بازدید: 175

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ضمن  بازدید از پروژه های در دست اقدام مه ولات در دیدار با امام جمعه و فرماندار این شهرستان گفت: در  مه ولات ۱۲ پروژه عمرانی در دست اقدام است که برخی از این پروژه  ها در مرحله بهره برداری  است .

دکتر حسین ابراهیمی پور گفت:به رغم ارائه خدمات ارزنده شبکه بهداشت و درمان مه ولات به مردم این  شهرستان در حوزه بهداشت و درمان ، كاستی هایی نیز در این حوزه مشاهده می شود كه با برطرف كردن آنها رضایتمندی مردم این شهرستان دوچندان خواهد شد و مطمئنا خدمات این حوزه با همدلی و همراهی مسئولین این شهرستان و خیرین گرانقدر موثرتر خواهد بود.

وی تصریح کرد:درآمد حاصل از بیمارستان برای توسعه آن كافی نیست و كمك  مردم، خیرین عرصه سلامت و همراهی مسئولین می تواند مكملی برای توسعه آن باشدکه در این مدت اقدامات موثری صورت گرفته است.

شهرستان مه‌ولات دارای یک بیمارستان دولتی، چهار پایگاه اورژانس ۱۱۵، ۶ مرکز خدمات جامع سلامت، ۲۴ خانه بهداشت و سه پایگاه بهداشتی است که خدمات مختلف بهداشتی درمانی  به مردم ارایه می‌دهند.