در راستای راه اندازی" رشته پزشکی عمومی " صورت گرفت :

بازدید کارگروه کلان منطقه 9 آمایشی کشور از دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۴/۰۹ ۱۲:۰۱ | تعداد بازدید: 275

اعضای کارگروه کلان منطقه 9 آمایشی کشور با هدف بازدید و بررسی وضعیت زیر ساخت های آموزشی، تجهیزات و فضای فیزیکی بمنظور  راه اندازی" رشته پزشکی عمومی" در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه حضور بهم رساندند.

در همین راستا در جلسه ای که با حضور اعضای کارگروه  کلان منطقه 9 آمایشی کشور، رئیس و معاون آموزش، تحقیقات و فناوری و اعضای هیئت علمی دانشگاه در محل سالن ابن سینا برگزارشد، دکتر حسین ابراهیمی پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه  با بیان این موضوع که امروز قطعا یک روز تاریخی برای دانشگاه است، افزود: توسعه رشته های دانشگاهی علاوه بر موضوع گسترش آموزش و پژوهش در دانشگاه، ارتقاء و افزایش خدمات  درمانی را نیز بدنبال خواهد داشت.

دکتر ابرهیمی پور ضمن اشاره به این موضوع که "گسترش آموزش" یکی از اولویت ها و هدف های مهم در مجموعه دانشگاه می باشد، گفت : امید است توسعه متوازن در منطقه همواره مد نظر مسئولان قرار گیرد و به این ترتیب میتوانیم به یک کلان منطقه قوی در کشور تبدیل شویم.

در ادامه جلسه دکتر حسن اژدری معاون آموزش،تحقیقات و فناوری دانشگاه گفت: بدون شک راه اندازی رشته پزشکی عمومی در دانشگاه ،گامی مثبت و تاثیر گذار خواهد بود و تمامی تلاش ما در این سال ها، مهیا کردن زیرساخت ها و شرایط لازم برای تحقق این موضوع بوده است.

گفتنی است در ادامه  اعضای کارگروه آمایشی کلان منطقه 9 کشور از فضاهای فیزیکی آموزشی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بازدید بعمل آوردند.