"من ارزشمند"

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۱/۲۸ ۰۷:۴۳ | تعداد بازدید: 381

زهره حسینی رئیس اداره سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشت  ضمن تبریک یازدهم شعبان روز ولادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان بیان نمود  : امسال به دلیال تقارن هفته ملی جوان و هفته سلامت محوریت برنامه های این هفته مراقبت جوانان با شعار :" من ارزشمند" و موضوع " با مراجعه به پایگاه های سلامت و مراکز ارائه خدمات جامع سلامت از سلامت خود آگاه شویم" انتخاب شده است.وی ادامه داد:مسئله سلامت جوانان یک مسئله فرابخشی بوده که علاوه بر مجموعه بهداشت و درمان ،سایر سازمان های مرتبط سعی در پرورش جوانان توان مند شده و سالم در همه ابعاد جسمی ، روانی ، معنوی و اجتماع دارند، به طوریکه از معیار های زندگی سالم درتمام طول عمر حتی در دوره میانسالی و سالمندی آگاهی داشته و با عمل به این موارد همیشه با نشاط و کار آمد زندگی کنند.