برگزاری آئین اختتامیه برنامه های گرامیداشت هفته دفاع مقدس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۷/۰۸ ۱۱:۲۳ | تعداد بازدید: 114

صبح امروز آئین اختتامیه برنامه های گرامیداشت هفته دفاع مقدس با حضور فرماندهان سپاه ناحیه مقاومت بسیج  و بسیج ادارات،کارخانجات تربت حیدریه، اعضای هیئت رئیسه ،جانبازان و آزادگان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار گردید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، ضمن گرامیداشت این هفته بیان کرد:  جانبازان وآزادگان یادگاران هشت سال دفاع مقدس هستند و تلاش و ایثاری که در این دوران نه چندان کوتاه اتفاق افتاد، الگویی ماندگار از جانفشانی و از خود گذشتگی برای ساختن ایرانی عظیم می باشد.

دکتر حسین ابراهیمی گفت: بودن در کنار یکدیگر و حس همدلی از مهمترین ویژگی های دوران هشت سال دفاع مقدس است که باید امروز بیشتر از هرزمانی مورد توجه قرار گیرد و تمامی افراد در حوزه های مختلف در مسیر رسیدن به هدف واحد گام بردارند.

در ادامه فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج تربت حیدریه ضمن تبریک هفته دفاع مقدس گفت: دفاع مقدس تنها به هشت سال اختصاص ندارد و ما چهل سال است که با هدف دفاع از ارزش های انقلابی و اسلامی ایستاده ایم .

سرهنگ دکترناصری موحد، ادامه داد: ایران تنها مدافعان هشت سال دفاع مقدس ندارد، بلکه ما امروز شاهد رشادت های مدافعان حرم، انقلاب و مدافعان سلامت هستیم و پیام کشور ایران به دنیا این است که با ایستادگی در مقابل آمریکا نیز می تواند به پیشرفت های زیادی دست پیدا کند.

در این مراسم از نمایندگان جانبازان، آزادگان و کارمندان نمونه دانشگاه با اهداء لوح و هدایا تقدیر و تشکر بعمل آمد