همزمان با سراسر کشور:

برگزاری آزمون غربالگری درون دانشگاهی یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

کد مطلب: ۳۱۴۳ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۱۲/۰۴ ۱۲:۴۲ | تعداد بازدید: 40

همزمان با سراسر کشور، آزمون غربالگری درون دانشگاهی یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی به همت واحد استعدادهای درخشان مرکز مطالعات توسعه آموزش پزشکی  برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی ؛ دکتر مریم بخشی زاده مسئول واحد استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در این خصوص اظهار کرد: بیش از 50 نفراز دانشجویان این دانشگاه در 6 حیطه استدلال بالینی،‌ تفکر علمی در علوم پایه، مدیریت نظام سلامت، فلسفه پزشکی،‌ آموزش پزشکی، کارآفرینی در بستر دانشگاه‌های هزاره سوم در این المپیاد ثبت نام و با یکدیگر به رقابت پرداختند.

وی در ادامه گفت: این المپیاد در سه مرحله برگزار می‌شود که مرحله اول شامل آزمون غربالگری درون دانشگاهی است  و مرحله دوم به صورت کلان منطقه ای  در تاریخ 22 فروردین ماه سال آینده برگزار می‌شود و راه یافتگان آن در مرحله سوم به صورت کشوری با یکدیگر رقابت می کنند.