برگزاری آزمون کنکور کارشناسی ارشد با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۵/۱۹ ۱۱:۲۵ | تعداد بازدید: 254

رئیس اداره سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: آزمون کنکور کارشناسی ارشد با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در شهرستان برگزار شد.

مهندس مهدی سعیدی با اعلام این خبر افزود: کارشناسان بهداشت محیط و مراقبین سلامت در سه روز متوالی نسبت به بازدید و انجام برخی اقدامات احتیاطی همانند تب سنجی، نظارت بر نحوه گندزدایی و فاصله گذاری اجتماعی اقدام نمودند.

وی عنوان داشت: سلامت آحاد مردم و از جمله دانشجویان در حوزه های مختلف امتحانی در راس فعالیت های این چند هفته اخیر قرار گرفته است.

وی خاطر نشان کرد: همشهریان عزیز می توانند نظرات و پیشنهادات خود را جهت اجرای هر چه بهتر آزمون های پیش رو با شماره تماس 52241550 در میان بگذارند.