برگزاری آیین اعطای اعتبارنامه منتخبین پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۵/۰۸ ۱۱:۲۱ | تعداد بازدید: 261

به گزارش روابط عمومی،آیین اعطای اعتبارنامه منتخبین پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با حضور ریاست دانشگاه و روسای هیات اجرائی و ارزیابی ،مدیر اداره پرستاری دانشگاه و اعضای هیات مدیره و عوامل اجرایی انتخابات برگزار شد.

دکتر محمدرضا بهروز رئیس هیات اجرائی این دوره از انتخابات نظام پرستاری ضمن تشکر از دست اندرکاران بیان کرد:216 نفر با حضور در پای صندوق های رای به کاندیدهای مورد نظر خود رای دادند که امیدواریم انتخاب شوندگان نسبت به اعتمادی که به آنها شده است تعهد داشته و بتوانند به خواسته های هم صنفان خود جامه عمل بپوشانند.

در ادامه دکتر سعیدرضا قنبری زاده رئیس دانشگاه خاطر نشان کرد :دفاع از حقوق جامعه پرستاری،دفاع از حقوق بیمار و افزایش آگاهی آنان،پیگیری مطالبات صنفی و ارتقاء آگاهی مردم نسبت به ارائه خدمات پرستاری و...از مهمترین وظایف نظام پرستاری میباشد.وی تاکید کرد : پرستاری صرفا محدود به حوزه درمان نمیباشد و بایستی برنامه ریزی ها به سمتی سوق داده شود که در تمامی سطوح نقش آنان پرررنگ تر شود.

گفتنی است در پایان این مراسم اعتبارنامه هیات مدیره نظام پرستاری دانشگاه به منتخبین اهدا شد.