به همت بسیج دانشجویی شهید اژدری صورت گرفت:

برگزاری اردوی جهادی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با حضور دانشجویان بسیجی

کد مطلب: ۲۵۱۵ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۲/۲۴ ۱۳:۱۸ | تعداد بازدید: 101

به گزارش محمدرضا صباغی،روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی،تعدادی از دانشجویان بسیجی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به همراه  یک جراح عمومی و یک مشاورمذهبی، در طی اردوی یک روزه جهادی در جمع مردمان خونگرم و مهمان نواز دو روستای  فاضل مند و محرم آباد از توابع شهرستان رشتخوار حضور یافتند. در این اردو، ویزیت و داروی رایگان جهت معاینه، تست پایش سلامت وغربالگری، آموزش مسائل پیرامون بهداشت و سلامت مردم،مشاوره مامایی در قالب کنفرانس، مشاوره مذهبی و برگزاری مسابقات فرهنگی از جمله خدمات ارائه شده به مردم این روستاها از سوی فعالان بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بود.

وی گفت : امید است این گونه برنامه ها تداوم داشته تا بتوان در مسیر خدمت به محرومین جامعه گام برداشت و شاهد ارتقاء سلامت مردم عزیز باشیم .