برگزاری جلسه حلقه صالحین با محوریت آداب نماز

تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۶/۲۸ ۰۹:۳۷ | تعداد بازدید: 1166

به گزارش روابط عمومي کانون بسيج جامعه پزشکي تربت حيدريه جلسه حلقه صالحین با محوریت آداب نماز در محل پارک بانوان منطقه زیبای پیشکوه تربت حیدریه برگزار گردید.

امید عباسی مسئول روابط عمومی کانون بسيج جامعه پزشکي تربت حيدريه در اين رابطه گفت: جلسات حلقه صالحين به صورت مرتب و با موضوعات روز در کانون تربت حيدريه برگزار مي گردد و حلقه صالحین خواهران از تشکلهای فرهنگی پویای دانشگاه علوم پزشکي و کانون بسيج جامعه پزشکي میباشد.

وي افزود: اعضاي حلقه هاي صالحين با حضور خود در دانشگاه و بیمارستان به عنوان مروج هاي فرهنگ ناب اسلامي رسالت خود را انجام داده و مفاهيم فرا گرفته شده را به همکاران خود انتقال مي دهند.

گفتني است در گردهمایی ياد شده سرکار خانم اصغر زاده ميهمان اين جلسه بود و  مطالب گرانباری در خصوص اداب نماز و برکات آن در زندگي و فعاليت هاي اجتماعي بیان نمود.