برگزاری مراسم عزاداری "شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی" در ستاد دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۰/۱۷ ۱۱:۵۳ | تعداد بازدید: 198

صبح امروز، مراسم عزاداری شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی با حضور کارکنان دانشگاه در محل نمازخانه ستاد برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، رئیس ستاد نماز جمعه شهرستان تربت حیدریه به عنوان سخنران در این مراسم بیان کرد: شهید حاج قاسم سلیمانی بعد از پایان دوران جنگ لباس رزم را از تن بیرون نکرد و همواره در صحنه های نبرد حق علیه باطل حضور داشت. دکتر مهدی بشارت ادامه داد: ثمره امنیت کنونی کشور مدیون حضور فعال ایشان می باشد و نقش آفرینی مردم در مراسم تشییع با شکوه این عزیز،گواه قدرشناسی ملت ایران است و دشمنان بدانند راه شهید حاج قاسم سلیمانی محکم تر از گذشته ادامه خواهد یافت.

دکتر محمد رضا بهروز مسئول کانون بسیج جامعه پزشکی تربت حیدریه ضمن تشکر و قدردانی از حضور حداکثری همکاران در مراسم سوگواری وعزاداری” شهید حاج قاسم سلیمانی”،گفت: این اقدام مزدورانه آمریکا  باعث تشدید وحدت و وفاق ملی خواهد شد و اکنون وظیفه ی سنگین تری بر دوش تمام مردم ایران است که با حمایت قاطع از آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مشت محکمی بر دهان آمریکای یاوه گو بکوبند.

قرائت زیارت عاشورا،ایراد سخنرانی و سوگواری از برنامه های این مراسم بوده است.