توسط معاونت بهداشت صورت گرفت:

برگزاری مسابقه بهداشت دوران بلوغ ویژه دختران شهرستان تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۲/۰۴ ۱۰:۱۰ | تعداد بازدید: 124

کارشناس مسئول سلامت نوجوانان ومدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از برگزاری مسابقه بهداشت دوران بلوغ ویژه دختران به‌صورت مجازی با مشارکت آموزش وپرورش شهرستان خبرداد .

طاهره جهان‌آرا در خصوص برگزاری این مسابقه بیان کرد: دختران نوجوان در دوران بلوغ تغييرات جسماني، رواني و اجتماعي را تجربه مي‌کنند که نداشتن اطلاعات کافي، مهارت‌ها و آمادگي‌هاي لازم براي گذر از اين بحران، آن‌ها را آسيب پذير مي‌کند.

وی ادامه داد: سلامت بلوغ شامل اصول و مراقبت‌هايي است که منجر به حفظ و ارتقاي سلامت جسمي- رواني و عاطفي فرد در اين دوران و دوران‌هاي ديگر مي‌شود که بيش از هر چيز نيازمند آموزش است.

کارشناس مسئول سلامت نوجوانان ومدارس گفت: این مسابقه به‌صورت مجازی ویژه دانش آموزان دختر دوره دوم ابتدایی و و دوره اول متوسطه درحال برگزاری است که امید است این‌گونه برنامه‌ها گامی در راستای ارتقاء آگاهی این گروه سنی باشد.

برچسب های خبر