برگزاری مصاحبه پذیرفته شدگان رشته فوریت های پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۷/۲۹ ۰۸:۱۷ | تعداد بازدید: 551

مصاحبه چندبرابر ظرفیت داوطلبان دعوت شده به مصاحبه رشته فوریت های پزشکی در دو روز متوالی در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد.

"دکتر معصومه غلامی" رئیس دانشکده پیراپزشکی ضمن اعلام این خبر با اشاره به معرفی بیش ازصد نفر از سوی سازمان سنجش جهت مصاحبه به دانشگاه گفت: تعداد پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت،130 نفر بوده است که از این میان 33 نفر داوطلب خانم برای اولین بار در این رشته جهت مصاحبه دعوت شده بودند.

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به عنوان یکی از قطب های مصاحبه در استان خراسان بود که داوطلبینی که محل سکونت آن ها در یکی از شهرستان های تربت حیدریه، مه ولات زاوه، کاشمر، بردسکن، خواف، تربت جام، خلیل آباد، رشتخوار، باخرز، گناباد، بجستان و صالح آباد بوده است مراجعه کردند.

گفتنی است نتایج نهایی این دوره از طریق سایت سازمان سنجش به زودی اعلام خواهد شد.