همزمان با هفته ازدواج صورت گرفت :

برگزاری وبینار آموزشی با محوریت امر به معروف و نهی از منکر

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۵/۰۶ ۱۰:۳۱ | تعداد بازدید: 118

همزمان با هفته ازدواج،  وبینار آموزشی  با محوریت امر به معروف و نهی از منکر به همت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی  تربت حیدریه با تدریس دکتر علیرضا  آل بویه استادیار پژوهشکده علوم و فرهنگ اسلامی  برگزار گردید.

دکتر محمد قربانی" معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در حاشیه این وبینار گفت: امر به معروف و نهی از منکر یکی از ارکان اصلی در جامعه اسلامی است. ما می دانیم بعد از فراموشی سنت های پیامبر اکرم (ص) و ورود بدعت های فراوان در دین، امام حسین(ع) با نثار جان خود اسلام ناب را احیا کردند و هم اکنون در اکثر جوامع " سوت زنی" همان اصطلاح مبارزه با فساد در حکومت ها و جوامع یکی از مباحث مهمی است که امروزه اهمیت بیشتری یافته است.

" دکتر علیراض آل بویه" مدرس این کارگاه در خصوص ضرورت امر به معرو نهی از منکر بیان داشت: زندگی ما بصورت فردی نیست و دارای یک زندگی اجتماعی هستیم؛ در ارتباط با همدیگر زندگی می کنیم و سرنوشت ما به یکدیگر گره خورده است . وقتی در جامعه زندگی می کنیم پس نمی توانیم نسبت به یکدیگر بی تفاوت باشیم بنابراین بی تفاوتی در سرنوشت یکدیگر باعث می شود به اضمحلال برویم.

استادیار پژوهشکده علوم و فرهنگ اسلامی با اشاره به اهمیت سلامت روحی و معنوی در جامعه ادامه داد:  از آنجایی که ما فطرتا اجتماعی آفریده شده ایم پس زمانی می توانیم در جامعه آرامش داشته باشیم که انسانهایی ساخته شده، اخلاقی و دارای روابط اجتماعی درستی باشیم. و این روابط در گرو رعایت برخی امور و ترک امور دیگری است. بنابراین آنچه ما را سوق می دهد به امربه معروف سوق می دهد عدم بی تفاوتی به یکدیگر است.