در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه :

برگزاری کارگاه 60 ساعته "تربیت مربی کلاس های آمادگی برای زایمان"

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۹/۱۰ ۰۹:۰۵ | تعداد بازدید: 1070

کارگاه 60 ساعته تربیت مربی کلاس های آمادگی برای زایمان با حضور26 نفر از کارشناسان مامایی شاغل در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه و دانشکده علوم پزشکی تربت جام در سالن ابن سینا دانشگاه درحال برگزاری میباشد.

به گزارش روابط عمومی، مسئول امور مامائی معاونت درمان دانشگاه و دبیر اجرایی این کارگاه بدنبال اعلام این خبر افزود: این برنامه آموزشی با هدف آشنایی فعالان این حوزه جهت برگزاری كلاسهاي آمادگي زايمان،برای مادران در راستای توانمند سازي مادران براي انتخاب روش زايمان ايمن، كاهش ترس از درد زايمان، آگاهي به مادران، انجام ورزشهاي خاص دوران بارداري و خوشايند سازي دوران بارداري و زايمان ودر نهايت كاهش سزارين هاي غير ضروري در حال انجام است.

ریحانه خسروی، ادامه داد: کارگاه 60 ساعته کلاس های آمادگی برای زایمان  توسط حوزه معاون درمان و هسته آموزشی دانشگاه از تاریخ 98/9/9 لغایت 98/9/14 به مدت شش روز در محل سالن ابن سینای دانشگاه در حال برگزاری می باشد و در پایان از افراد شرکت کننده آزمون OSCE  به عمل می آید و درنهایت گواهینامه دوره تربیت مربی  60 ساعته کلاس های آمادگی برای زایمان برای شرکت کنندگاه صادر میگردد.