بر گزاری مراسم تجلیل از خبرنگاران فعال حوزه سلامت

تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۵/۲۴ ۱۳:۲۲ | تعداد بازدید: 762

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه طی مراسمی با حضور رئیس و معاونین دانشگاه از خبرنگاران فعال حوزه سلامت شهرستان تجلیل بعمل آمد.

در این مراسم دکتر سعیدرضا قنبری زاده ضمن یاد وخاطره شهید صارمی و گرامیداشت روز خبرنگار بیان داشت : یکی از مهمترین حلقه های  ارتباطی جامعه و مسئولین خبرنگاران هستند که با رعایت اصول اخلاقی و دور از هرگونه غرض ورزی اطلاعات را بین این دو گروه منتقل میکنند.وی با اشاره به شرایط کنونی کشور وظیفه خبرنگاران را مهم تر از گذشته عنوان نمود که با انتشار اطلاعات و اخبار درست در مسیر آگاه سازی مردم گام بردارند.وی تاکید کرد :در دورانی که دشمن سعی در ناامید کردن مردم دارد بایستی خبرنگاران با اطلاع رسانی و اطلاع یابی به موقع در راستای خدمت رسانی بیشتر به مردم سازمان ها را یاری نمایند.وی در ادامه گفت :اجتماعی شدن سلامت یکی از مهمترین اهداف دانشگاه در سال جاری است که با ارتقاء سطح سواد سلامت مردم و افزایش خود مراقبتی بتوان این موضوع را محقق کرد که بی شک حضور فعال شما ما را در پیمودن این مسیر یاری میکند.گفتنی است در پایان این مراسم با اهداء لوح و هدیه از خبرنگاران فعال حوزه سلامت تقدیر بعمل آمد.