نماینده مردم شهرستان های تربت حیدریه،مه ولات وزاوه در مجلس شورای اسلامی:

بهره برداری از بیمارستان امام حسین (ع) یکی از ضروری ترین نیازهای منطقه است

کد مطلب: ۲۶۵۷ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۵/۱۴ ۱۲:۱۷ | تعداد بازدید: 208

دکترسعید باستانی نماینده مردم شهرستان های تربت حیدریه،مه ولات وزاوه در مجلس شورای اسلامی طی گفتگویی با روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با اشاره به اهمیت موضوع سلامت در قانون اساسی و آموزه های دینی بیان کرد:شهرستان تربت حیدریه با قدمتی طولانی ودارای مرکزیت در استان خراسان می باشد که با وجود منفک شدن شهرستان های همجوار کماکان خدمات مختلفی از جمله خدمات بهداشتی و درمانی به مردم منطقه ارائه میکند.

وی ادامه داد:بطور مثال در سال 95 تعداد ورودی های بیمارستان آموزشی درمانی نهم دی 250هزار نفربوده است که این تعداد در سال 96به 401هزار رسیده است و طبق بررسی های بعمل آمده مراجعین تنها از شهرستان تربت حیدریه نبوده اند و این بیمارستان مراجعینی از شهرستان های همجوار داشته است که این موضوع اهمیت توسعه زیر ساخت های حوزه سلامت در شهرستان را دوچندان میکند.

این نماینده مجلس بیان کرد : بیمارستان آموزشی درمانی نهم دی با بیش از 50 سال قدمت و 170تخت همواره با ضریب اشغال بالای 95درصد روبرو بوده است که نشان دهنده زیاد بودن مخاطبان این مجموعه می باشد .

دکتر سعید باستانی اسلامی در خصوص بیمارستان درحال ساخت امام حسین (ع) اظهار داشت :این پروژه با مساحت 22000متر مربع توسط وزارت راه و شهرسازی در حال اجرا می باشد که بهره برداری ازآن  یکی از ضروری ترین نیازهای منطقه است.

وی خاطر نشان کرد: طی جلساتی که اخیرا برگزار شده است وپیگیری های بعمل آمده مقرر گردید در صورت جذب اعتبارات لازم این پروژه تا دهه فجر سالجاری آماده بهره برداری گردد.

دکتر سعید باستانی در پایان از تمامی کارکنان مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بواسطه تلاش ها  و فعالیت های خوبی که صورت گرفته است تقدیر و تشکر نمود و بیان داشت امید است با همکاری و مشارکت همه بتوان در مسیر خدمت به مردم گام های موثری برداشت.