بمناسبت دهه مبارک فجر در شهرستان زاوه صورت گرفت:

بیش از ۱20 نفر، خدمات رایگان بهداشتی، درمانی دریافت کردند

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۱/۲۱ ۱۱:۳۵ | تعداد بازدید: 449

همزمان با چهل ویکمین ساگرد پیروزی انقلاب اسلامی به همت کانون بسیج جامعه پزشکی  شبکه بهداشت و درمان شهرستان زاوه،  طرح شهید رهنمون در روستای علمدار از توابع بخش سلیمان شهرستان به اجرا درآمد.

مدیر بسیج جامعه پزشکی زاوه از اعزام یک تیم شامل پزشک، پرستار، ماما، بهداشت خانواده و بهداشت محیط در این منطقه خبر داد که بیش از 120 نفر خدمات رایگان بهداشتی، درمانی، ویزیت پزشک و داروی رایگان دریافت نمودند.

محمد رضایی مدیر بسیج جامعه پزشکی بابیان این که یکی ازاهداف بسیج، محرومیت زدایی وکمک به مناطق محروم است ودرحال حاضربسیج جامعه پزشکی شهرستان زاوه بصورت هدفمند ومنظم درمناطق محروم شهرستان خدمات رسانی می کنند.

سروان عباس نیا فرماندهی حوزه حربن ریاحی به همراه سروان بلوکی مقدم مسئول سازندگی ناحیه سپاه از روند اجرایی این طرح بازدید و از خدمات ارائه شده تقدیر و تشکر نمودند