معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه:

بیش از ۱5هزار بازدید از مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی و اماکن عمومی

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۵/۱۹ ۰۹:۴۲ | تعداد بازدید: 102

معاون بهداشت و جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی در ستادکرونا با بیان این موضوع که از ابتدای شیوع بیماری کووید 19 تا کنون بیش از 15هزار بازدید از مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در مجموعه تحت پوشش دانشگاه صورت گرفته است، افزود: بدنبال این بازدید ها 258 متخلف به مراجع قضایی معرفی و 89 مرکز و امکنه پلمب شدند.

دکتر الهام بهره مند اظهارداشت: بدنبال تشدید بازرسی ها و نظارت ها توسط کارشناسان بهداشتی بیش از 19 هزار کیلوگرم مواد غذایی معدوم گردید و گفتنی است تا کنون 7هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کرده اند که امیدواریم تمامی مراکز نسبت به ثبت نام در این سامانه اقدام نمایند.

جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی درستادکرونا گفت: مردم باید بدانند نقش محوری در کنترل و پیشگیری از ابتلاء به بیماری کرونا دارند و رعایت دستورالعمل های بهداشتی و استفاده ازماسک مهمترین همراهی آنان با مدافعان سلامت می باشد.

معاون بهداشت در پایان یادآور شد مردم درصورت مشاهده هرگونه تخلفات بهداشتی، موارد را جهت پیگیری به سامانه 190اعلام نمایند.