از ابتدای شهریورماه تا کنون:

بیش از 200 مادر باردار تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه واکسن کرونا دریافت کرده‌اند

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۶/۱۵ ۱۲:۳۶ | تعداد بازدید: 93

کارشناس سلامت مادران باردار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از واکسینه شدن بیش از 200 مادر باردار تحت پوشش این دانشگاه از ابتدای شهریورماه امسال خبر داد.

مریم داورانی با اعلام این خبر گفت: مادران باردار درصورت ابتلاء به کرونا، با اشکال شدیدتر این بیماری نسبت به زنان غیرباردار در سن مشابه مواجهه خواهند شد.

وی ادامه داد: بنا بر اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی واکسن سینوفارم جهت تزریق به مادران باردار مورد تایید قرار گرفته است، به‌دلیل این‌که ماهیت این واکسن ویروس غیر فعال می‌باشد و با توجه به خطرات تهدید کننده سلامت مادر در صورت ابتلا به کووید-19 وهمچنین بنا به توصیه سازمان جهانی بهداشت واکسیناسیون مادران توصیه شده است.

داورانی با بیان این‌که مادران باردار از هفته دوازدهم بارداری به بعد می‌توانند نسبت به دریافت واکسن اقدام کنند افزود: واکسیناسیون به معنای ایجاد ایمنی قطعی نیست و تداوم اقدامات پیشگیرانه از ابتلا به کووید-19 برای مادر باردار واعضای خانواده الزامی است.