در همایش سلامت بانوان شاغل در معاونت بهداشت مطرح شد:

تامين سلامت زنان تضمين کننده سلامت خانواده و جامعه

کد مطلب: ۳۵۱۰ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۵/۱۲ ۱۱:۵۳ | تعداد بازدید: 138

همایش سلامت بانوان با حضور فعال و مشارکت بانوان شاغل در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بر گزار شد.

به گزارش روابط عمومی ، رئیس اداره سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشت در این رابطه بیان داشت: با توجه به سیاستهای ابلاغی سلامت و جمعیت و تاکید بر بند های اول ، چهارم و دوازدهم سیاستهای کلی خانواده ابلاغی مقام معظم رهبری ، همچنین اجرایی نمودن سند بیماریهای غیر واگیر و عوامل خطر مرگ و میر زود هنگام ، سلامت زنان زیر بنای سلامت خانواده و در سایه پویایی آنان است و بر گزاری همایش ، تشکلهای بانوان در محیط کار و خارج از محیط کار یک جنبه مهم خود مراقبتی بوده و زمان آن رسیده است که در قالب بر گزاری تشکلها به امر تامین سلامت در همه ابعاد پرداخته و در این زمینه وقت ، انرژی و هزینه صرف کنند.

زهره حسینی ضمن تاکید بر برنامه ريزي براي افزايش موارد پيشگيرانه و توسعه سلامت زنان تاكيد كرد: سلامت زنان محور سلامت جامعه است و جامعه ای که زنان سالم داشته باشد ، کودکان ، مردان و خانواده سالم دارد.

وی در پایان بیان داشت: بانوان با ایجاد محیط زندگی و کاری با ثبات ، پویا و بانشاط  می توانند سنگ بنای جامعه انسانی قدرتمند و پویا را فراهم کنند.

برچسب های خبر