تامین تجهیزات پزشکی سرمایهای به ارزش 55 میلیارد ریال در مجموعۀ تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
کارشناس مسئول تجهیزات پزشکی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از تامین تجهیزات پزشکی سرمایهای به ارزش 55 میلیارد ریال از ابتدای شیوع بیماری کرونا در مجموعه تحت پوشش این دانشگاه خبر داد.
مهندس احسان شیدائی در تشریح این خبر اظهار داشت: از ابتدای شیوع بیماری کرونا کمبود جدی در تجهیزات پزشکی بخشهای بستری کرونای بیمارستان آموزشی درمانی نهم دی تربت حیدریه نداشته ایم.
وی افزود: با پیگیریهای به عمل آمده تجهیزات پزشکی سرمایهای مرتبط با کرونا از جمله یک دستگاه سی تی اسکن 16 اسلایس، یک دستگاه اکسیژن ساز 600 لیتری و نیز مخزن اکسیژن مایع 20 هزار تنی خریداری و راه اندازی شد.
وی تصریح کرد: ونتیلاتور، بای پپ، الکتروشوک، تخت ویژه بستری، پمپ انفوزیون، ساکشن و برخی اقلام دیگر از تجهیزات پزشکی است که در این مدت جهت مراکز درمانی تامین گردیده است.
کارشناس مسئول تجهیزات پزشکی دانشگاه خاطر نشان کرد: ارزش تجهیزات خریداری شده بالغ بر 55 میلیارد ریال میباشد که حدود 5 میلیارد ریال تجهیزات توسط خیرین حوزۀ سلامت و بالغ بر 50 میلیارد ریال نیز با کمک معاونت درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از هیات امنای صرفه جویی ارزی خریداری و تامین شده است.
افزودن دیدگاه جدید