معاون فرهنگی، دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه :

تامین خوابگاه دانشجویی پسران در ترم جاری

کد مطلب: ۲۷۵۸ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۶/۲۱ ۱۰:۰۱ | تعداد بازدید: 312

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی،خوابگاه دانشجویی پسران با پیگیری های صورت گرفته  از ترم جاری جهت دانشجویان قابل استفاده می باشد.

الهه ارمی، معاون فرهنگی و دانشجویی گفت: یکی از مهمترین دغدغه های ما تامین خوابگاه دانشجویی پسران بوده تا بتوان رفاه دانشجویان را فراهم کرد و نگرانی در این مورد برای آنان وجود نداشته باشد و دانشجویان با خاطری آسوده در مسیر کسب علم ودانش گام های بیشتری بردارند.

وی ادامه داد: پیش از این  دو خوابگاه حضرت زینب(س) و حضرت زکیه(س) در اختیار دانشجویان دختر قرار داشت که بعد از جلسات متعدد، با پشتیبانی و حمایت ریاست دانشگاه و همراهی مجمع خیرین سلامت، پس از بازدید های میدانی به عمل آمده در این مدت و بررسی فضای فیزیکی مختلف در سطح شهرستان، خوابگاه شهید یعقوبی جهت استفاده دانشجویان پسر فراهم شده است.