رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه:

تامین فرآورده‌های خونی در چرخه درمان بیماران اهمیت زیادی دارد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۵/۰۹ ۱۳:۲۷ | تعداد بازدید: 89

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: تامین فرآورده‌های خونی در چرخه درمان بیماران اهمیت بسیار زیادی دارد.

دکتر حسین ابراهیمی‌پور در دیدار با رئیس پایگاه انتقال خون تربت حیدریه که به مناسبت نهم مردادماه روز ملی انتقال خون انجام شد، اظهار داشت: اهداء خون علاوه بر این‌که یک عمل پسندیده است فواید بی‌نظیری هم برای سلامتی افراد به همراه دارد.

وی با اشاره به این‌که ترویج فرهنگ اهداء خون وظیفه همگانی است افزود: برای سلامت مردم به‌ویژه نیازمندان فرآورده‌های خونی، همه ما باید برای تحقق اهداف این عمل حسنه و پسندیده احساس تکلیف و وظیفه کنیم.

دکتر ابراهیمی‌پور با بیان این‌که همکاری‌های مطلوب دانشگاه و سازمان انتقال خون، باعث رضایتمندی بیشتر مردم می‌شود تصریح کرد: تحقق اهداف و برنامه‌های این همکاری‌های دوجانبه می‌تواند در راستای سلامت مردم و مخصوصاً جامعه هدف بسیار تاثیرگذار باشد.

برچسب های خبر