کلنگ احداث مجموعه فرهنگی پردیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به زمین زده شد

تاکید رئیس دانشگاه به ضرورت توجه به حوزه فرهنگ و آموزش

کد مطلب: ۲۲۵۳ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۱۰/۱۳ ۱۲:۵۹ | تعداد بازدید: 255
کلنگ احداث مجموعه فرهنگی پردیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به زمین زده شد

آیین کلنگ زنی مجموعه فرهنگی پردیس دانشگاه با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه ،امام جمعه شهرستان،رئیس واعضاء هیئت رئیسه،جمعی از اعضاء هیئت علمی،کارکنان و دانشجویان دانشگاه به همت امور مشارکت های اجتماعی برگزار گردید.

سید احمد نظام قائم مقام رئیس دانشگاه درامور مشارکت های اجتماعی ضمن تشکر از همراهی و مشارکت خیرین درحوزه سلامت بیان کرد:خوشبختانه پیشرفت های خوبی در تامین زیرساخت های پردیس دانشگاه داشته ایم و با برنامه ریزی های صورت گرفته و همت خیرین گرانقدر امیدواریم شاهد بهره برداری هر چه زودتر از پروژه های در دست اقدام این مجموعه باشیم.

دکتر سعیدرضا قنبری زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه نیز ضمن اشاره به نوپا بودن دانشگاه تشریح کرد :یکی از مهمترین کمبودها و چالش های دانشگاه،کمبودفضای فیزیکی مخصوصا درحوزه آموزش و فرهنگ می باشد که امید است با برنامه ریزی های صورت گرفته وحضور پررنگ تر خیرین محترم بتوانیم در رفع نیازهایمان گام برداریم.وی توجه به حوزه فرهنگ و آموزش را یک ضرورت اساسی وسرمایه گذاری برای نسل های آینده عنوان کرد و افزود : اکثر دانشگاه های بزرگ در کشورهای مختلف به کمک خیرین اداره میشودو  اثرات آن در توسعه جامعه نمود پیدا خواهد کردکه امید است حضور پربرکت خیرین بیش از پیش باعث پیشرفت و تعامل دانشگاه و جامعه شود.

حجت الاسلام و المسلمین عصمتی امام جمعه شهرستان از دیگر سخنرانان این مراسم اظهارداشت: کمک به انجام واجب الهی برهمه کسانی که توانایی دارند لازم است واین امر سعادت دنیا و آخرت را به همراه دارد.

مهندس موهبتی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ضمن قدردانی از همگی بیان کرد:خیرین منشا خیر وسرمایه های اجتماعی هستند و از ایجاد اعتماد دوطرفه بین خیرین و جامعه احساس رضایت و ابراز امیدواری کرد: این هم افزایی بتواند تحول بزرگی در حوزه سلامت ایجاد کند .وی برای این عزیزان آرزوی توفیقات از بارگاه الهی را خواستارشد.

لازم به ذکر است تفاهم نامه ساخت مجموعه فرهنگی و آموزشی پردیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در زمینی به مساحت 1400مترمربع میان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه و خیر گرانقدر مهندس منفرد منعقد شده است .