جوانه حیات دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه یکساله شد

تاکید ریاست دانشگاه بر تداوم برنامه جوانه حیات بعنوان المان رسمی اورژانس ۱۱5کشور

کد مطلب: ۳۱۹۵ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۱۲/۲۶ ۱۳:۲۵ | تعداد بازدید: 112

به گزارش روابط عمومی، طی مراسمی با حضور ریاست و اعضاء هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه  از دستاوردها و تولیدات طرح جوانه حیات بمناسبت یک سالگی شدن  آن رونمایی شد.دکتر سعیدرضا قنبری زاده رئیس دانشگاه در ابتدای سخنان خود ضمن تقدیر و تشکر از دست اندرکاران این برنامه بیان کرد:در سال 97 محور اصلی برنامه های دانشگاه "اجتماعی شدن سلامت " بوده است که برنامه جوانه حیات یکی از گام های اساسی در تحقق این موضوع بوده است.وی با تاکید بر گسترش  آموزش های همگانی سلامت اظهار داشت:باید همواره مسئله آموزش را مدنظر قرار دهیم و بستر مشارکت مردم را در خودمراقبتی فراهم نماییم .رئیس دانشگاه خاطرنشان شد :کودکان آینده سازان جامعه هستند و با ارتقاء سطح دانش و آگاهی آنان،سرمایه های ارزشمندی برای جامعه به ارمغان می آوریم که امید است بتوانیم  به شعار" هر ایرانی یک امداد گر" جامع عمل بپوشانیم.

گفتنی است در ادامه دکتر محمد جواد امیری،مدیر مرکز حوادث وفوریت های پزشکی دانشگاه نیز ضمن تشکر از تیم جوانه حیات که با تلاش و جدیت فراوان توانستند برنامه خود را به عرصه ظهور برسانند، بیان کرد :فرهنگ سازی و آشنایی کودکان با امداد وکمک های اولیه وسیستم فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی،افزایش آگاهی کادر درمان در شناخت شخصیت روحی و روانی گروه هدف و نحوه برخورد و عملکرد حرفه ای،دوستی کودکان با کادر درمانی و کاهش اضطراب و ترس در مواجهه با تجهیزات پزشکی،تربیت گروه هدف به عنوان نسل پیش رو در راستای تحقق شعار"هر ایرانی یک امدادگر"،آشنایی با نحوه امداد خواهی صحیح از خدمات سیستم اورژانس پیش بیمارستانی در میان عموم مردم ، از جمله اهداف این طرح می باشد .