تاکید معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بر رعایت نکات بهداشتی در پخت و توزیع نذورات

کد مطلب: ۲۷۶۱ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۶/۲۲ ۱۲:۵۷ | تعداد بازدید: 128

دکتر الهام بهره مند معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ضمن تسلیت فرارسیدن ایام عزاداری امام حسین (ع) بر رعایت نکات بهداشتی در پخت و توزیع نذورات ایام محرم وصفر تاکید کرد.وی ضمن اشاره به تشدید نظارت ها توسط بازرسین اظهارداشت:بمنظورحفظ سلامت مصرف كنندگان، توزيع موادغذايي و نوشيدني  به خصوص موادغذايي و نوشيدني گرم وداغ از ظروف يكبار مصرف پلاستيكي استفاده نشود و اولويت با پايه گياهي، سلولزي(كاغذي) و آلومينيومي باشد.دکترالهام بهره مند ادامه با بیان این موضوع که هرگونه پخت وپز بايد در مكان هايي با شرايط بهداشتي صورت پذيرد استفاده از موارد زیر را تشریح کرد:

 مواد خام مصرفي سالم و بهداشتي و مواد غذايي مشمول بسته بندي تاييد وزارت بهداشت

فراورده هاي خام دامي با كشتار مجاز و يا بسته بندي شده كه مورد تاييد وزارت متبوع و سازمان دامپزشكی

از نمك هاي بسته بندي  يددار تصفيه شده داراي مجوز ساخت از سازمان غذا ودارو در تهيه و پخت غذا، برنج و مصرف روي سفره ها

درتهیه غذا از روغن هاي داراي مجوز ساخت ازسازمان غذا و دارو با ترانس پايين

 رعایت مراحل چهارگانه سالم سازی توزيع سبزي و سالاد

استفاده ازآب آشاميدني سالم

وی در پایان ضمن آرزوی قبولی عبادات و عزادرای همگان بیان کرد : امید است با رعایت موارد ذکر شده بتوانیم به ارتقاء سلامت پیروان آن امام شهید اهتمام ورزیم. 

برچسب های خبر

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.