تا چه میزان ویتامین آفتاب مصرف میکنید

تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۱۰/۱۱ ۱۳:۱۰ | تعداد بازدید: 180

مسئول اداره نظارت برداروخانه های  معاونت غذاو دارو با بیان این موضوع که ویتامین دی، یک ویتامین محلول در چربی است که در کنترل غلظت پلاسمایی کلسیم وفسفر،رشد، استحکام و معدنی شدن و حفظ تراکم استخوان ،عملکرد سیستم ایمنی، تنظیم بیان ژن ونیز کنترل التهاب نقش دارد افزود: ویتامین دی، به ویتامین آفتاب نیز معروف است زیرا نور آفتاب به ساخت فرم فعال آن در بدن کمک می نماید.

 به گزارش روابط عمومی،دکتر شیما نصرا...حسینی اظهار داشت :رنگ پوست بدن بر میزان تولید ویتامین دی تاثیر دارد.افراد باپوست روشن، تنها باید به مدت 45 دقیقه درهفته در نور آفتاب بمانند تا بدن بتواند ویتامین دی مورد نیاز را جذب کند، در حالی که مدت زمان مورد نیاز برای افراد سیاه پوست، بیش از 3 ساعت است.

وی مهم ترین منابع ویتامین D   را روغن ماهی ، زرده تخم مرغ ، شیر و غلات غنی شده با ویتامین دی ،ماهی های چرب مانند سالمون و تن ،جگر،غذاهایی که در معرض نور آفتاب خشک شده اند و نور خورشید عنوان کرد .دکتر نصرا..حسینی خاط نشان کرد : افراد مسن ،اضافه وزن وچاقی ،نخوردن ماهی و لبنیات و آفتاب نگرفتن و کسانی که همیشه در خانه هستند جزو گروهی هستند که بیشتر در معرض کمبود ویتامین D هستند .

دکتر نصرا...حسینی ضمن اشاره به این موضوع که شربت،قطره، قرص و کپسول خوراکی ویتامین دی در دوزهای متفاوت جهت مصارف خوراکی وفرم تزریقی آن نیز موجود می باشد ، بیان کرد: در صورتیکه دچار علائمی مانند افسردگی و خمودی ،ضعف عضلانی ،عفونت مکرر و کاهش سیستم ایمنی ،افزایش بیماری های اعصاب و روان ، افزایش ابتلا به بیماری های اتوایمیون،افزایش بیماری های قلب وعروق ،آسیب استخوانی و شکستگی ،خواب آلودگی و کج خلقی ،فشارخون بالا و کاهش جذب کلسیم و فسفات  هستید جهت بررسی وضعیت ویتامین آفتاب بدنتان به پزشک مشاور خود مراجعه نمایید

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.