دکتر ابراهیمی پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه :

تجارب ارزنده اعضای هیئت علمی پیشران توسعه دانشگاه خواهد بود

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۴/۱۸ ۰۹:۱۰ | تعداد بازدید: 315

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در نشستی مشترک با معاون آموزشی، روسای دانشکده ها و اعضای هیئت علمی این دانشگاه به بررسی اقدامات صورت گرفته در حوزه آموزش، تحقیقات و فناوری پرداخت.

دکتر حسین ابراهیمی پور در حاشیه این  نشست اعضای هیئت علمی را عناصر مهم در توسعه دانشگاه قلمداد کرد و گفت: تجارب ارزنده اعضای هیئت علمی پیشران توسعه دانشگاه خواهد بود و در ترسیم افق های پیش روی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه نقش ویژه ای برای اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه در نظر داریم.

وی پیگیری راه اندازی پردیس دانشگاه را یکی از مهمترین اولویت های کاری خود عنوان کرد و افزود: افزایش سرانه فضای آموزشی، استانداردسازی امکانات تحقیقاتی و پژوهشی، افزایش رشته ها، جذب دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی و ارتقای شاخص های پژوهشی مهمترین مواردی است که در حوزه آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه مدنظر قرار داده ایم و امیدوارم با همراهی اعضای هیئت علمی تحقق این موارد را تسریع بخشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در بخش دیگری از سخن خود به نقش سازنده اساتید در توسعه علمی، فرهنگی و اجتماعی کشور اشاره کرد و اظهار داشت: لازم است اساتید و اعضای هیئت علمی در تربیت دانشجویان به تمامی ابعاد رشد و اعتلای دانشجو توجه داشته باشند و نیروهای کارآمد، متعهد و بادانش را تحویل جامعه نمایند.

گفتنی است در حاشیه این نشست دکتر ابراهیمی پور از امکانات آموزشی، تحقیقاتی و واحدهای معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه بازدید کرد.