تجلیل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بعنوان روابط عمومی برتر شهرستان

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۲/۲۹ ۱۴:۲۸ | تعداد بازدید: 158

در مراسمی که با حضور معاون استاندار وفرماندار ویژه شهرستان تربت حیدریه و روسای ادارات و مسئولین روابط عمومی برگزار شد ،از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه،بعنوان روابط عمومی برتر شهرستان تجلیل بعمل آمد.غلامرضا میری مدیر روابط عمومی دانشگاه ضمن اعلام خبر فوق افزود:بدون شک موفقیت بدست آمده  نتیجه تلاش تمامی همکارانم در مجموعه روابط عمومی دانشگاه می باشد که امیدوارم در سال پیش رو بتوانیم اقدامات بیشتری با محوریت اطلاع رسانی و اطلاع یابی انجام دهیم.وی خاطر نشان شد:روابط عمومی بعنوان پل ارتباطی همواره در تلاش است تا با ارتباط دوسویه با مخاطبان درون وبرون سازمان و انتقال به راس سازمان در ارتقاء عملکرد مجموعه نقشی اساسی ایفاء کند. گفتنی است در بخشی از متن لوح سپاسی که بدین منظور اهداء شد،آمده است :"روابط عمومی نه به عنوان یک شغل که به عنوان سرفصلی از اخلاق،علم وهنر و نه به عنوان یک سامانه تشریفاتی که به عنوان سامانه ای مشورتی و مدیریتی پیوندی است پویا و پایدار بر پیکره ی جهان پرمایه ی ارتباطات و رکن اصلی در ارتقای هرسازمان".