رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه خبر داد:

تزریق روزانه ۱400 دوز واکسن کرونا در مجموعه تحت پوشش دانشگاه

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۵/۰۴ ۱۳:۰۴ | تعداد بازدید: 153

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: روزانه بیش از 1400 دوز واکسن کرونا در شهرستان‌های تربت حیدریه، مه ولات و زاوه تزریق می‌شود.دکتر حسین ابراهیمی‌پور در حاشیه بازدید از مرکز تجمیعی واکسیناسیون کووید19 شهدای مدافع سلامت شهر تربت حیدریه افزود: با تلاش تیم‌های بهداشتی خوشبختانه مراحل تزریق واکسن بسیار خوب و دقیق در حال انجام است .

وی اظهار داشت: مراجعه کنندگان واکسن در ابتدا با دقت تب‌سنجی و سپس مشخصات آنان در سامانه ثبت می‌شود و پس از تزریق واکسن 15 تا ۲۰ دقیقه در محل زیر نظر پزشک می‌مانند و سپس محل را ترک می‌کنند.

دکتر ابراهیمی‌پور بیان داشت: در حال حاضر مرکز تجمیعی واکسیناسیون کووید19 شهدای مدافع سلامت در تربت حیدریه و 32 مرکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش دانشگاه کار واکسیناسیون را براساس دستورالعمل‌های ابلاغی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی انجام می‌دهند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با اشاره به این‌که هم‌اکنون افراد بالای 58 سال واکسینه می‌شوند خاطر‌نشان کرد: از گروه هدف بالای 58 سال خواهشمندیم از طریق سامانه salamat.gov.ir ثبت‌نام نمایند و براساس پیامک دریافتی طبق زمان مشخص شده و مرکز واکسیناسیون تعیین شده مراجعه نمایند تا از ازدحام جلوگیری شود.

برچسب های خبر