در شورای سلامت مدارس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تصویب شد:

تشدید نظارت‌ها بر فعالیت مدارس شهرستا‌ن‌های تربت حیدریه، مه ولات و زاوه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۱/۰۱ ۱۲:۴۱ | تعداد بازدید: 93

ظهر امروز جلسه شورای سلامت مدارس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با حضور معاون فنی و کارشناسان معاونت بهداشت، کارشناسان اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش شهرستان و ارتباط ویدئویی با رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش خراسان رضوی برگزار شد.

ابراهیم تیموری معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه در حاشیه این جلسه عنوان داشت: در این جلسه که با هدف هماهنگی اجرایی برنامه‌های حوزه بهداشت با آموزش و پرورش برگزار گردید، مقرر شد از تمامی مدارس که بر اساس پروتکل‌های ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجوز بازگشایی دارند بازدید‌های مشترک صورت گیرد و کلیه مدارس فرم‌های خود‌اظهاری را تکمیل و در اختیار معاونت بهداشت قرار دهند.

وی افزود: استفاده از ماسک، تناسب تعداد دانش آموزان با فضای کلاس به منظور رعایت فاصله گذاری اجتماعی، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، امکان دسترسی دانش آموزان به وسایل و تجهیزات بهداشتی در تمامی مدارس مورد ارزیابی کارشناسان قرار گیرد.

لازم به ذکر است، این جلسه با همکاری اداره سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت برگزار شد.

برچسب های خبر