تشدید نظارت ها بر مراکز بهداشتی درمانی و مراکز خصوصی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۴/۳۰ ۰۹:۰۷ | تعداد بازدید: 346

جانشین رئیس اداره بازرسی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از تشدید نظارت ها بر اجرای پروتکل های بهداشتی گام دوم مبارزه با کووید-19 در مراکز بهداشتی درمانی و مراکز خصوصی تحت پوشش این دانشگاه خبر داد.

الهام صفائیان در تشریح این خبر گفت: در این بازدیدها که با همراهی کارشناسان حوزه معاونت درمان انجام می پذیرد، چک لیست ارزیابی رعایت دستورالعمل های بهداشتی مقابله با کرونا تکمیل و در صورت عدم رعایت این موارد تذکرهای لازم به مسئولان مراکز داده می شود.

صفائیان با بیان اینکه از 20 تیرماه تا کنون بیش از 35 مورد بازرسی از این مراکز توسط تیم های نظارتی دانشگاه  صورت گرفته است بیان داشت: 20 مطب پزشکان عمومی و متخصص، 5 مرکز سونوگرافی و رادیولوژی، 6 آزمایشگاه، 3 کلینیک دندانپزشکی و 2 مرکز جراحی محدود در این بازدیدها مورد ارزیابی قرار گرفته اند و فرایند بازرسی ها کماکان نیز در حال اجرا می باشد.

وی با بیان اینکه مراکز ارائه خدمات بهداشتی و درمانی بایستی با حساسیت بیشتری نسبت به رعایت دستورالعمل ها اقدام کنند اضافه کرد: همشهریان گرامی می توانند در صورت مشاهده موارد تخلف در این مراکز، مراتب را از طریق سامانه 190 و یا شماره تلفن 52245760 اطلاع داده تا پیگیری های لازم توسط اداره بازرسی دانشگاه علوم پزشکی صورت پذیرد.

برچسب های خبر