در جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی مصوب شد:

تعطیلی مراسمات ترحیم در تربت حیدریه / استفاده از ماسک برای کلیه کارکنان ادارات و متصدیان صنوف الزامی است

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۴/۰۸ ۱۵:۰۰ | تعداد بازدید: 253

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از الزامی شدن استفاده از ماسک برای کارکنان ادارات و متصدیان صنوف در سطح این شهرستان خبر داد.

دکتر الهام بهره مند درتشریح مصوبات ستاد کرونا و شورای سلامت و امنیت غذایی تربت حیدریه گفت: تعطیلی بازار پرندگان، تعطیلی مراسمات ترحیم، استفاده اجباری از ماسک جهت کارکنان تمامی ادارات، مراجعین به ادارات و نیز متصدیان صنوف از جمله مهمترین مصوبات این جلسه بود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه خاطرنشان ساخت: رعایت پروتکل های بهداشتی جهت دفاتر پیشخوان، بانکها و موسسات مالی و نیز تمامی آموزشگاههای علمی، فرهنگی و هنری بر عهده مدیران آن نهادها می باشد.

گفتنی است اعطای مرخصی به مدت دو هفته ای به کارکنان دارای علائم بیماری کرونا توسط مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان از دیگر مصوبات این جلسه بود.

برچسب های خبر