تفویض امور اجرایی تمدید پروانه ساخت محصولات غذایی و آشامیدنی بدون تغییر در فرمولاسیون به مدیریت غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۵/۰۶ ۱۰:۱۸ | تعداد بازدید: 110

مدیر غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از تفویض امور اجرایی تمدید پروانه ساخت محصولات غذایی و اشامیدنی بدون تغییر در فرمولاسیون به این مدیریت خبرداد.

دکترسیدجواد حسینی گفت:  بدنبال پیگیری های صورت گرفته و در راستای تمرکز زدایی تفویض اختیار اموراجرایی تمدید پروانه ساخت محصولات غذایی و اشامیدنی بدون تغییر در فرمولاسیون در سال جدید به این مدیریت واگذار گردید.وی اظهار داشت : تا پیش از این  تمامی مراحل این پروسه در مرکز استان انجام می شد که با توجه به کثرت واحدهای تولیدی زمان بر بود اما اکنون کلیه مراحل تحت نظارت کارشناسان این مدیریت در شهرستان انجام میگیرد .

مدیر غذا وداروی دانشگاه درپایان گفت:  تمامی دستورالعمل ها و ضوابط مربوطه در سایت معاونت غذا وداروی وزارت بهدشت، درمان و آموزش پزشکی به آدرس اینترنتی  www.fda.gov.irnv وجود دارد.