صبح امروز صورت گرفت:

تقدیر از بانوان شاغل در مراکز غربالگری بیماری کووید ۱9 دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۱/۰۱ ۱۰:۰۹ | تعداد بازدید: 216

صبح امروز با حضور مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در امور بانوان، از بانوان شاغل در مراکز غربالگری بیماری کووید 19 دانشگاه تقدیر و تشکر بعمل آمد.

زهره حسینی مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان در این مراسم بیان‌کرد: مراکز غربالگری کووید 19 به‌عنوان خط‌مقدم در شناسایی مبتلایان به این بیماری از حساسیت ویژه‌ای برخوردار هستند و حضور بانوان مدافع سلامت که علاوه بر ایفای وظیفۀ حرفه‌ای خود، نقش فعالی در خانواده هایشان دارند شایسته قدردانی است.

لازم به ذکر است، در این برنامه که توسط معاونت بهداشت و مشارکت مجمع امور بانوان استانداری خراسان رضوی برگزار شد، با اهداء لوح و هدایا از بانوان شاغل در این مراکز تقدیر بعمل آمد.

برچسب های خبر