تقدیر از کارمندان نمونه دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۷/۱۶ ۰۹:۱۵ | تعداد بازدید: 527

دکترحسین ابراهیمی پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در حاشیه مراسم تقدیر از کارمندان نمونه دانشگاه بیان کرد: تلاش های دلسوزانه و بی دریغ کارمندان حوزه سلامت برهیچکس پوشیده نیست, عزیزانی که دوشادوش همکاران خود سعی در حفظ و ارتقاء سلامت همنوعانشان دارند. وی افزود:کارمندان سرمایه های انسانی یک سازمان هستند که با تکاپو و استفاده از مهارت های تخصصی خود مجموعه را در رسیدن به اهداف سازمانی یاری می رسانند و بایستی همواره قدردان این عزیزان باشیم.

گفتنی است از همکاران هادی فیروزفر مدیر حراست بیمارستان آموزشی درمانی نهم دی، ریحانه خسروی رئیس اداره مامایی ، محسن صادقیان مسئول نظارت و ارزیابی مرکز مدیریت و حوادث فوریت های پزشکی که بعنوان کارمندان نمونه انتخاب شدند با اهدای لوح و هدایا تقدیر بعمل آمد.همچنین 29 نفر کارمند و 4 مدیر دانشگاه بعنوان کارمندان  و مدیران شایسته تقدیر معرفی شدند.