تقدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از مدافعان سلامت در حوزه بهداشت

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۱/۰۵ ۱۰:۰۸ | تعداد بازدید: 204

دکتر سعیدرضا قنبری زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه؛ با صدور پیامی از تلاش های مدافعان سلامت در حوزه بهداشت قدردانی کرد.

در متن این پیام آمده است:

مواجهه کشور با اپیدمی کرونا باری دیگر اهمیت تلاش های بی دریغ فعالان حوزه سلامت را نمایان ساخت. امروز شاهد آن هستیم که تلاش های فداکارانه مدافعان سلامت تبدیل به نقطه ای دلگرم کننده برای تمام هموطنان شده است.

همواره تاکید کرده ایم که پیشگیری مقدم بر درمان است و در میدان مبارزه با کرونا نیز کارکنان حوزه بهداشت در بخش های مختلف با تلاشی جهادی و ایثاری ماندگار  به صورت شبانه روزی مشغول خدمت رسانی در عرصه پیشگیری به همنوعان خود هستند.

اینجانب بر خود لازم میدانم از تلاش های یکایک همکاران گرانقدرم در حوزه بهداشت و سلامت تشکر و قدردانی نمایم و یقین دارم با همراهی این عزیزان و همکاری مردم شریف به زودی شاهد شکست کرونا خواهیم بود.