در مکاتبه ای با رئیس اداره اطلاعات تربت حیدریه صورت گرفت؛

تقدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از همراهی های سربازان گمنام امام زمان(عج) با ستاد مقابله با کرونا

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۱/۲۲ ۱۲:۱۱ | تعداد بازدید: 135

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در نامه ای به رئیس اداره اطلاعات تربت حیدریه ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت مهدی( عجل الله تعالی فرجه الشریف) و هفته سربازان گمنام امام زمان، از تلاش و همراهی مجدانه ایشان و همکاران گرانقدرشان در راستای پیشبرد اهداف ستاد دانشگاهی پیشگیری و مقابله با کرونا در تربت حیدریه قدردانی نمود. در بخشی از این مکاتبه آمده است:

شهید آوینی به نیکی اشاره بر آن داشت که تقدیر حقیقی جهان در کف مردانی است که پروای نام ندارند و امروز به وضوح شاهد آن هستیم که در منطقه ای نا امن اما به لطف مجاهدت های ارزشمند و بدون ادعایتان ایران عزیز از امنیت و آرامش قابل توجهی برخوردار است. این روزها و با شیوع ویروس کرونا و شرایط خاصی که بر دنیا حاکم است نقش آفرینی های شما عزیزان در تامین شرایط لازم برای خدمت رسانی به جامعه و ایجاد آرامش و امنیت کاملا مشهود است.  اینجانب به نمایندگی از خدمتگزاران به نظام سلامت در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از حمایت های بیدریغ و موثرتان در تامین شرایط مناسب برای خدمت به مردم عزیز و به ویژه بیماران و مراجعین به مراکز بهداشتی درمانی تحت پوشش این دانشگاه قدردانی می نمایم و بر این باورم که این همراهی ها گام های تمامی همکارانم را استوارتر و تلاش هایمان را مضاعف تر خواهد نمود. در خاطرمان می ماند که در این روزهای سخت چگونه به یاری مان شتافتید و بدون هیچ ادعا و توقعی دست یاریگرتان مشکلات بسیاری را در مسیر خدمت به جامعه از پیش روی مدافعان سلامت برچید. از درگاه خداوند متعال تعجیل در فرج آن حضرت و سربلندی و سلامت برای شما عزیزان را مسئلت می نمایم.

برچسب های خبر