تقدیر مدیر مرکز خدمات حوزه های علمیه استان خراسان رضوی از دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۳/۱۳ ۱۴:۰۵ | تعداد بازدید: 205

در دیداری که با حضور حجت الاسلام والمسلمین ناصح پور مدیرمرکز خدمات حوزه های علمیه جنوب خراسان رضوی با دکتر الهام بهره مند، جانشین رئیس دانشگاه درستاد دانشگاهی کرونا صورت پذیرفت، طی اهدای لوحی از طرف حجت الاسلام والمسلمین حائری مدیر مرکز خدمات حوزه های علمیه استان خراسان رضوی از زحمات مدافعان سلامت قدردانی بعمل آمد.

حجت الاسلام والمسلمین ناصح پور ضمن ارائه اقدامات انجام شده درراستای مشارکت و همکاری با کارکنان نظام سلامت در کنترل و مقابله با بیماری کووید 19 توسط حوزه های علمیه بیان کرد:زحمات زیادی که این روزها بردوش کارکنان نظام سلامت هست در پیشگاه خداوند اجری عظیم دارد.

در متن این لوح آمده است:

جناب آقای دکتر سعیدرضا قنبری زاده

رییس محترم دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

اساسی ترین ویژگی مکتب اسلام، ایمان قلبی و عملی انسان به خداوند بلند مرتبه است و حضرت باریتعالی درپرتو این اعتقاد، التزام عملی ورفتارشایسته بندگان خدمتگزار، محبت آنان را در دل مردم می نشاند.

بسی شایسته است از تلاش و مجاهدت های خالصانه جنابعالی در مبارزه با بیماری کووید- 19کمال تشکر و تقدیر راداشته باشم. بدیهی است مدیریت مدبرانه شما وجانفشانی، ایثار و فداکاری تمامی همکاران خدومتان در پیشگیری از ابتلای بسیاری از آحاد جامعه، معالجه و بهبودی تعداد بیشماری از بیماران و کاهش چشمگیر آلام آنان نقش بسزایی داشته است. دوام، توفیق و عزت و سربلندی جنابعالی و همه مدافعان سلامت را از درگاه حضرت احدیت مسالت دارم.